GAIENMAE 2013 Studio+Office_Gaienmae_Tokyo

OVERVIEW
Use :
Studio / Office
Size :
150 ㎡
Type :
Renovation
POSITION
architect / designer / contractor / construction manager / artisan

The space I dreamed as a boy

I remember an almost forgotten scenery from my childhood memory
A free and unconstrained space detached from the adult world is there

A studio as a secret hideout

The top floor of a building was entirely renovated as a studio for a creative director who has produced a number of popular TV commercials. The building is located near Gaien-mae crossing and offers a panoramic view over Jingu from the windows.

The client conceived an idea to recreate a scenery of a secret hideout he played as a child in this space. A little hut like Tom Sawyer's tree house. A gigantic table made of steel and plywood. Signs made of neon lights and steel. A door knob made of driftwood. Light fixtures like construction site lights. The entire space and objects including small details are filled with a free and relaxed atmosphere and hand-made feelings.

Back to List

Contact

Our office is in Tokyo and Los Angeles.
If you are interested in our company, please contact us by email for inquiries.

Contact Us

2018 © i-ado, Inc.